Plaćanje po dostavi (pouzeće) -gotovina- plaćanje cijelog iznosa odjednom
Uplata po ponudi – transakcijski račun- plaćanje cijelog iznosa odjednom
American Express®
MasterCard®
Maestro®
Visa

Mogućnosti kartičnih plaćanja web narudžbi:

Sigurno kupovanje karticama

IZJAVA O ZAŠTITI PRIJENOSA OSOBNIH PODATAKA

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

SSL certifikat i zaštita podataka kod plaćanja kreditnom karticom

Nakon odabira ovog načina plaćanja, izravno pristupate zaštićenoj sigurnosnoj vezi u koju upisujete broj kreditne kartice. Naš online shop koristi WspayForm za autorizaciju kreditnih kartica, koji je žaštićen SSL certifikatom preko stranice WSpay-a. Ova je veza zaštićena kriptiranim 256-bitnim protokolima, i tako osigurana od krađe identiteta i prijevara. Kao i na svakom drugom prodajnom mjestu, banka provjerava i potvrđuje ispravnost kartice. Narudžbu Vam naplaćujemo tek kada je spremna za slanje, o čemu Vas izviještavamo putem e-maila.
Napominjemo da se podaci o karticama nigdje ne zapisuju ili pamte te da nisu dostupni djelatnicima Three Lines j.d. o.o. ili bilo kojim suradnicima, osim poslovnim bankama s kojima surađujemo.
Stranice na kojima se unose podaci o kreditnim karticama ne smiju pamtiti unešene podatke niti se podaci o brojevima kreditnih kartica smiju spremati u baze podataka. Razmjena osjetljivih podataka (npr. Brojevi kreditnih kartica) između WSpay sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća u potpunosti je zaštićena od neautoriziranog pristupa.
Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Sigurnosni programi:

American Express – Jamstvo sigurne online kupnje

MasterCard SecureCode

Verified by Visa